Selitä tekniikat löytää Christian Homeschooling ohjelma täydellinen sinulle

By | 3 huhtikuun, 2024

Aivan kuten jokainen kotitalous on ainutlaatuinen, niin ovat myös erityiset syyt, jotka ovat taustalla heidän päätöksessään kouluttaa lapsensa kotona. Itse asiassa yleisin laaja tekijä kotiopetuksen valinnan taustalla on usein halu saada uskontoon perustuva opetussuunnitelma. Vaikka jokaisessa uskonnossa on todennäköisesti joitakin jäseniä, jotka päättävät käyttää kotiopetusta, Amerikassa kristityt näyttävät muodostavan suurimman osan perheistä, jotka päättävät käyttää kotiopetusta uskonnollisista syistä.

Amerikan julkinen koulujärjestelmä on täysin maallinen. Tämä sopii hyvin yleiseen näkemykseen, jonka mukaan Yhdysvallat on maa, jossa kirkko ja valtio on erotettu vakaasti toisistaan, mutta se ei sovi hyvin yhteen monien kristittyjen perheiden halun kanssa pohjustaa pikkuisiaan uskossa ja raamatullisissa opetuksissa. Koska muiden kuin valtion omistamien uskonnollisten koulujen maksut voivat olla melko korkeita eivätkä ne useinkaan tule perheiden harkittavaksi, monet valitsevat kotiopetuksen mahdolliseksi vaihtoehdoksi. Lisäksi maaseudulla monilla kotitalouksilla ei ole uskonnollisia kouluja. Tämä johtaa yhä useampia perheitä kohti kristillistä kotiopetusta.

Samoin kuin maallisissa ja muissa uskonnollisissa kotiopetusohjelmissa, myös kristillisessä kotiopetuksessa on tuhansia vaihtoehtoja. Jotkut ovat yleensä internetpohjaisia, jotkut kirjapohjaisia, jotkut CD-rom- tai tietokonepohjaisia ilman internet-yhteyttä.

Mitä minun pitäisi valita?

’Switched on Schoolhouse’, jonka reality-tähtiperhe The Duggars teki tunnetuksi, on yksi suosituimmista vaihtoehdoista tietokonepohjaiseen oppimiseen ilman jatkuvaa yhteyttä internetiin. Tämä ohjelma on rajoitetumpi kuin monet muut, sillä se on saatavilla vain luokka-asteille 3-12. Tämä edellyttää ohjelman muokkaamista nuoremmille oppilaille, mikä voi olla vaikeaa joillekin perheille. Switched on School house -ohjelman suurena etuna on kuitenkin se, että oppilaiden ei tarvitse olla verkossa. Monet perheet, jotka valitsevat uskonnollisen kotiopetusohjelman, ovat melko huolissaan siitä, mitä heidän lapsensa pääsevät käyttämään verkossa; tämä ohjelma minimoi riskit, koska se perustuu CD-ROM-levylle eikä verkkoon.

Katoliset muodostavat kasvavan osan kotiopetusperheistä. Kun katolisen koulun maksuista on tullut yhä kalliimpia ja nykyinen yleinen talous pakottaa perheet saamaan enemmän aikaan vähemmällä, katoliset kotiopetusohjelmat ovat yleistyneet.

Seton Homeschool – joka liittyy Virginian arkkihiippakuntaan, on yksi tunnetuimmista katolisista kotiopetusohjelmista markkinoilla. Vaikka Seton on lukukausimaksupohjainen, se on paljon edullisempi verrattuna katolisiin kivijalkakouluihin, ja se tarjoaa maksuohjelmia, jotka tekevät siitä vielä edullisemman. Tämä kotiopetusohjelma sisältää oppituntisuunnitelmat vanhemmille, mutta lisäksi se antaa vanhemmille vapauden auttaa henkilökohtaistamaan oppitunteja yksittäisten lasten toiveiden ja kykyjen mukaan.

’A Beka Academy’ on lisäksi uskonnollinen kotiopetusohjelma, joka on laajalti tunnettu ja käytössä. Koska A Beka Academy on jäsennellympi kuin monet muut vaihtoehdot, se on houkutteleva monille perheille, jotka ovat vasta ottamassa askeleita uskonnollisen kotiopetuksen alalla. Lisäksi akatemiaan voidaan aika ajoin lähettää oppilaiden töitä ohjelman ohjaajien tarkasteltavaksi. Tämä lisäturva on erittäin houkutteleva vanhemmille, jotka ovat huolissaan siitä, että heidän omat lapsensa eivät ole samalla tasolla kuin ikätoverinsa, ja auttaa varmistamaan, että oppimisessa olevat puutteet havaitaan ja niihin puututaan ajoissa. Beka Academy on Switched On School House -ohjelmaan verrattavissa siinä, että se vaatii vähemmän verkkoaikaa, mutta eroaa siitä siinä, että Beka Academy käyttää tietokoneohjelmien sijasta DVD-levyjä.

Kristillinen kotiopetusohjelma, joka yhdistää verkkokäyttöä, CD-ROM-levyjä, DVD-levyjä ja perinteisiä työpapereita, on Jubilee Academy. Se on opetussuunnitelma, jota useimmat sen kanssa työskentelevät vanhemmat rakastavat. Jubilee tarjoaa myös opetusta esikoulusta lukioon, mikä varmistaa, että jokainen oppilas tuntee jatkuvuutta koulutuksessa, mikä hyödyttää häntä. Lisäksi Jubilee pyrkii yhdistämään tavanomaiset opetustekniikat uusimpaan teknologiaan varmistaen, että opiskelijat saavat kokemusta teknologian soveltamisesta, mutta viihtyvät myös normaaleissa oppimismenetelmissä. Kun vanhemmat voivat viestiä opettajien ja itsensä kanssa viestipalstalla, kaikkiin ongelmiin voidaan puuttua välittömästi, ja vanhemmat voivat luottaa siihen, että heitä tuetaan ja että he ovat osa suurempaa ryhmää, joka keskustelee samoista tavoitteista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *