Käyttöehdot

Käyttöehdot

Päivitetty viimeksi: 

Tervetuloa brovik käyttöehtosivulle. Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt seuraavat käyttöehdot. Lue nämä ehdot huolellisesti ennen kuin jatkat sivuston käyttöä. Mikäli et hyväksy näitä ehtoja, pyydämme sinua olemaan käyttämättä tätä verkkosivustoa.

1. Sivuston Käyttö ja Sisältö

  • brovik tarjoaa tietoa saduista ja tarinoista. Sivuston sisältö on tarkoitettu yksinomaan informatiivisiin tarkoituksiin.

  • Kaikki sivustolla esitetyt tiedot, mukaan lukien tekstit, kuvat, videot ja grafiikat, ovat omistajan tai lisenssinantajien omaisuutta ja ovat suojattuja tekijänoikeuslain ja muiden soveltuvien lakien mukaisesti.

2. Rekisteröityminen ja Tilin Luominen

  • Sivuston käyttö ei edellytä rekisteröitymistä tai tilin luomista. Voit kuitenkin valita rekisteröitymisen, jotta saat lisäetuja ja räätälöityä sisältöä.

  • Rekisteröityessäsi sitoudut antamaan totuudenmukaisia tietoja ja ylläpitämään salassapitoa koskevia käytäntöjä tililläsi.

3. Vastuunrajoitus

  • brovik ei ole vastuussa mistään vahingoista tai menetyksistä, jotka aiheutuvat suoraan tai epäsuorasti sivuston käytöstä. Tämä sisältää myös tappiot, jotka johtuvat tietojen menetyksestä tai palvelun keskeytyksistä.

4. Kolmansien Osapuolten Linkit

  • Sivusto saattaa sisältää linkkejä kolmansien osapuolten verkkosivustoille. Emme ole vastuussa näiden sivustojen sisällöstä tai käytännöistä.

5. Muutokset Käyttöehtoihin

  • [Sivustosi nimi] voi päivittää tai muuttaa näitä käyttöehtoja ajoittain. Päivitetty versio astuu voimaan heti julkaisun jälkeen tällä sivustolla. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt muutetut ehdot.

6. Yhteystiedot

Jos sinulla on kysyttävää tai huolenaiheita koskien näitä käyttöehtoja, voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen.

Kiitos, että käytät brovik. Toivomme, että löydät sivustomme hyödylliseksi ja informatiiviseksi.