yksinäisen keijun tarina piano

By | 2 helmikuun, 2024
Yksinäisen keijun tarina

Yksinäisen keijun tarina piano

Kauan sitten, syvällä metsässä asui yksinäinen keiju nimeltä Elara. Hän oli kaunis ja suloinen, mutta kantoi sydämessään suurta surua. Elara oli aina ollut kiintynyt musiikkiin, erityisesti pianoon, mutta hän ei ollut koskaan oppinut soittamaan sitä.

Kaikki muut keijut osasivat soittaa pianoa ja heidän iloiset sävelet täyttivät metsän joka ilta. Elara oli päättänyt oppia soittamaan, mutta kukaan ei ollut valmis opettamaan häntä. Surullisena hän istui joka ilta katsellen muiden keijujen soittoa ja kaipasi sydämessään osata itsekin soittaa.

Kesän kääntyessä syksyksi, metsä pimeni ja iloiset sävelet vaikenivat. Elara huokaisi syvään ja päätti, että nyt oli hänen hetkensä. Hän löysi vanhan pianon syvältä metsästä ja alkoi harjoitella joka päivä. Hän koki pettymyksiä, mutta hän ei luovuttanut.

Kun talvi saapui, Elara oli oppinut soittamaan kauniita melodioita, joita ei oltu koskaan ennen kuultu. Hänen soittonsa oli niin kaunista, että muut keijut tulivat ulos piilostaan kuuntelemaan. Elara huomasi, että hän oli onnistunut ja hänen sydämensä täyttyi ilolla.

Johtopäätös

Elaran tarina kertoo siitä, että vaikka kohtaisimme vastoinkäymisiä ja pettymyksiä, emme saa koskaan luovuttaa. Jos on jokin asia, joka tekee meidät onnelliseksi, meidän täytyy taistella sen puolesta. Elara osoitti, että pelkkä päättäväisyys ja sisukkuus voivat saavuttaa suuria asioita.

UKK

Kuinka kauan Elara harjoitteli ennen kuin oppi soittamaan?

Elara harjoitteli joka päivä koko syksyn ja oppi soittamaan pianolla talven alkaessa.

Mitä Elara oppi omasta itsestään tämän tarinan aikana?

Elara oppi, että hänellä oli sisua ja päättäväisyyttä ja että hän pystyi saavuttamaan unelmansa, vaikka muut olisivatkin epäilleet häntä.

Mitä tämä tarina opettaa meille?

Tämä tarina opettaa meille, että meidän tulee uskoa itseemme ja omiin kykyihimme. Meidän tulee taistella unelmiemme puolesta, sillä mikään ei ole mahdotonta, kun sydämellä on palo.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *