Vedinen matematiikka on ainutlaatuinen laskentajärjestelmä

By | 13 helmikuun, 2024
Vedinen matematiikka on intialaisen matematiikan muinainen järjestelmä, jonka Sri Bharati Krsna Tirthaji (1884-1960) löysi Vedoista vuosina 1911—1918. Hänen tutkimuksensa mukaan kaikki matematiikka perustuu kuusitoista sutroon tai kaavaan. Jotkut niistä mainitaan alla:

Pystysuunnassa ja poikittain

Kaikki yhdeksästä ja viimeinen kymmenestä

Pystysuunnassa ja poikittain (kertolaskut)

Yhdellä enemmän kuin edellinen Transponoi ja säädä (kerroin)

Siirrä osaksi kansallista lainsäädäntöä ja käytä

Nämä sutrat määrittelevät tavan, jolla päättely ja logiikka mielessä toimivat luonnollisesti. Siksi nämä ovat suuri apu opiskelijan ohjaamisessa kohti nopeita matemaattisia laskelmia. Rationaalisuus ja johdonmukaisuus ovat vedisen matematiikan kaksi kiinnostavinta ominaisuutta, sekä opiskelijat että opettajat etsivät sen apua akateemiseen etenemiseen. Useita vedalaisia matemaattisia akatemioita on syntymässä Aasian maiden eri puolilla.

Vedinen matematiikka tarjoaa laajemman soveltamisalan matematiikan opiskelijoille, joten monet valmennuskeskukset tarjoavat Vedic-matematiikan franchising-palvelua Intian eri osissa. Sanomattakin on selvää, että opiskelijat valmistautuvat tentteihin, kuten insinöörikelpoisuuskokeisiin, yleisiin soveltuvuustesteihin ja vastaaviin eri puolilta maata. Matematiikka on yhteistä näille testeille, ja vedinen matematiikka auttaa oppilaita parantamaan suorituksiaan. Se saa heidät laskemaan nopeasti ja helposti. Tämä yhdistelmä parantaa opiskelijan esitystä ylivoimaisesti ja antaa tyydyttäviä tuloksia.

Harjoittamalla Veda-järjestelmää vaikea ongelma tai valtava summa ratkaistaan nopeasti. Vedinen laskenta on loogisesti sisällytetty matematiikan rakenne, jolla on helppoja, suoria ja täydentäviä menetelmiä summien ratkaisemiseksi. Vedisen matematiikan yksinkertaisuus varmistaa, että laskelmat suoritetaan henkisesti ja myös harjoittelemalla.

Tämän joustavan henkisen järjestelmän käytön etuja on monia, siksi oppilaat valitsevat keskukset, jotka opettavat vedistä matematiikkaa. Matematiikka ja abakus on yksi tällainen akatemia, joka opettaa vedalaista matematiikkaa Intiassa. Vaikka akatemia tarjoaa online-opetusohjelmistoihin perustuvia koulutusohjelmia, he aikovat myös perustaa keskuksia maan eri osiin vedisen matematiikan edistämiseksi. He kutsuvat vedisen matematiikan franchising-palvelun ihmisille, jotka haluavat olla osa koulutusohjelmaa, joka on niin muinainen ja kotoisin Intiasta.

Lisäksi keskusten avaaminen eri paikoissa varmistaa pätevät opiskelijat kaikkialta maasta. Opiskelija osaa keksiä omat menetelmänsä suorituskyvyn parantamiseksi. Heillä on useampi kuin yksi oikea menetelmä, joka puolestaan johtaa luovempiin, mielenkiintoisempiin ja parempiin esityksiin. He eivät tunne rajoituksia rajoitettujen resurssien vuoksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *