Varhaiskasvatuksen kehitysohjelmien tehokkuus

By | 6 helmikuun, 2024
Aloita kouluvalmius antamalla lapsesi liittyä Dee Why -lastenkeskukseen, joka on varustettu tehokkailla esikouluohjelmilla. Sosiaalisesta ja emotionaalisesta kehityksestä kieleen ja fyysiseen terveyteen varhaislapsuuden kehitysohjelma auttaa lapsia hankkimaan kaiken. Itse asiassa se on työkalu, jota jokaisen lapsen tulisi tarvita ennen kouluun pääsyä. Joten jos haluat ohjata lapsiasi kohti terveellisempää kehitystä, harkitse lasten osallistumista esikouluun ja kokea esikouluohjelman edut. Oppimiseen liittyvät taidot ja sosiaaliset taidot, joita lapsesi saavat tehokkaan esikouluohjelman kautta, auttavat paitsi lukuvuonna, myös koko elämänsä ajan. Muista, että tulos, jonka näet lapsissasi, ei perustu esikouluun, vaan esikouluohjelmiin. Joten sinun on valittava esikoulu sen perusteella, kuinka henkilökunta suunnittelee ja toteuttaa tehokkaita esikouluohjelmia. Jos he suunnittelevat tehokkaita esikouluohjelmia, jotka täyttävät lupauksensa, valitse ne.

Mitä tutkimus sanoi esikouluohjelmista?

Tiesitkö, että lapsia, jotka menivät Dee Why -lastenkeskukseen, ja osallistuvat esikouluohjelmaan, tunnistetaan vähemmän todennäköisesti tarvitsevan erityistä huomiota ja näyttävät olevan valmistautuneempia kouluun? Tämä osoittaa jatkuvien vaikutusten vahvuuden saavutusten, koulun edistymisen ja saavutusten suhteen, esikouluun osallistuminen tehokkaan ohjelman kannalta on välttämätöntä! Toinen tutkimus kertoo, että kun verrataan lastenkeskuksessa ennen koulunkäyntiä käyviä lapsia vastaaviin oppilaisiin, jotka eivät käyneet esikoulua, osallistumisedut todetaan merkittäviksi. Tämä osoittaa investointien merkityksen esikouluohjelmiin, jotka vaikuttavat opiskelijoiden menestykseen.

Esikouluohjelmiin osallistumisen edut

Äskettäin julkaistun tutkimuksen mukaan, korkealaatuisia esikouluohjelmia käyvät opiskelijat saavat etuja, jotka voivat kestää koulun ja heidän elämänsä ajan. Osa eduista on,

1. Tehokas esikouluohjelma varmistaa hyvin hoidetut ohjelmat, jotka ottavat vanhemmat mukaan päätöksentekoon.

2. Tämäntyyppiset ohjelmat yhdistävät lapset ja perheet tarvittaviin yhteisöpalveluihin.

3. Tämä lopulta tarjoaa lapsille ravitsemus-, terveys- ja koulutuspalveluja.

4. Tämä räätälöity esikouluohjelma vahvistaa perheitä lastensa ensisijaisina hoitajina.

5. Se vaikuttaa myönteisesti lasten varhaiseen matematiikkaan ja lukutaitoon.

6. Lyhyesti sanottuna se parantaa lasten kasvua ja kehitystä.

Alarivi

Tutkimukset osoittivat, että esikouluohjelmat, jotka keskittyvät laadukkaampien esikouluohjelmien luomiseen, toimivat hyvin lasten kanssa. Palkkaa oikea lastenhoitokeskus Dee Why, ja tee lapsesi valmiiksi oppimaan, kun he aloittavat koulun tehokkailla esikouluohjelmilla nyt. Varmista, että valitset mukavan, osallistavan esikoulun ja anna lapsellesi lämmin ympäristö. Muista, että vain oikea paikka voi antaa lapsillesi taitoja sekä itseluottamusta ja korkeaa itsetuntoa, joita he tarvitsevat valmistellakseen heitä isoon kouluun.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *