suloinen tarina sinusta

By | 22 syyskuun, 2023

Kerran oli suloinen tarina sinusta, joka alkoi aivan tavallisesta päivästä. Sinä heräsit aamulla aurinkoisen, keväisen päivän valjetessa ja tunsit jo heti ensimmäisten auringonsäteiden lämmön poskillasi. Päätit heti alusta, että tästä tulisi hyvä päivä, täynnä iloa ja positiivista energiaa.

Pukeuduit lempeän pastellinvärisiin vaatteisiin, jotka heijastivat hymyn kasvoillasi. Astuessasi ulos kotioveltasi, huomasit pienen, hennon perhosen lehahtavan läheltäsi. Se tuntui ikään kuin tervehtivän sinua ja toivottelevan hyvää päivää. Otit sen merkkinä siitä, että tästä päivästä tulisi todella erityinen.

Kulkiessasi töihin tai kouluun hymyilit vastaantulijoille ja pysähdyit tervehtimään vanhempaa naista, joka tarvitsi apua kadun ylittämisessä. Hänen kiitoksensa lämmitti sydäntäsi ja tiesit tehneesi pienen hyvän teon jo aamun aikana.

Töissä tai koulussa sinulla oli intoa ja energiaa tarttua tehtäviin, jotka olivat edessäsi. Ihmiset ympärilläsi toivoivat saavansa osan positiivisesta asenteestasi. Sinä jaksoit kannustaa muita ja rohkaista heitä kohti omia tavoitteitaan. Sinusta huokui lämmin ja rauhallinen olemus, joka sai muutkin tuntemaan olonsa turvalliseksi ja hyväksi.

Päivän edetessä sinulle tarjottiin mahdollisuus auttaa ihmistä, joka oli kadottanut lompakkonsa. Sinä löysit lompakon ja varmistit sen omistajan, joka oli helpottunut ja kiitollinen löytäessään sen takaisin. Vaikka sinulla oli kiire, otit hetken aikaa pysähtyäksesi auttamaan ja välittääksesi toisesta ihmisestä. Tiesit, että pienillä teoilla oli suuri merkitys.

Illan hiljentyessä ja aurinkon laskiessa sinä jäit hetkeksi istumaan rauhalliseen puistoon. Katsoit ympärillesi ja huomasit kauneuden joka oli ympärilläsi. Oli kuin luonto olisi jollain tapaa hymyillyt sinulle ja kertonut, että olet rakastettu osa tätä maailmaa. Tätä rauhallisuutta katsellessasi mietit kaikkea hyvää, mitä olet tehnyt päivän aikana ja tunnistit oman merkityksesi tässä suuressa kokonaisuudessa.

Kun astuit takaisin kotiisi, tunsit suuren kiitollisuuden ja onnen täyttämän sydämesi. Tämä päivä oli ollut täynnä pieniä, suloisia hetkiä ja tekoja, jotka olivat sinun tavallasi tuoneet iloa ja positiivisuutta maailmaan. Sinä tunsit olevasi osa jotain suurempaa, jotain kaunista.

Suloinen tarina sinusta jatkui vielä monien päivien ajan, sillä päätit, että haluat levittää positiivisuutta ja hyvyyttä ympärillesi jatkossakin. Sinä tiesit, että pienelläkin teolla voi olla suuri merkitys jollekin toiselle ihmiselle.

Ja niin, suloinen tarina sinusta jatkui-läpi elämän, jättäen jälkeensä jälkiä jotka loistivat hymyn, hyvyyden ja rakkauden merkkeinä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *