satu sopanen ja tuttiorkesteri

By | 31 joulukuun, 2023
Satu Sopanen ja tuttiorkesteri

Satu Sopanen ja tuttiorkesteri

Satu Sopanen on pieni tyttö, joka rakastaa musiikkia yli kaiken. Eräänä päivänä hän päätti perustaa oman orkesterin ystäviensä kanssa. He nimesivät orkesterinsa tuttiorkesteriksi ja alkoivat harjoitella ahkerasti eri soittimilla.

Tuttiorkesterin synty

Satu soitti viulua, hänen ystävänsä Maija klarinettia ja Tommi rummuilla. Heidän lisäkseen orkesteriin liittyi vielä neljä muuta innokasta soittajaa. Yhdessä he harjoittelivat tunnollisesti ja pian heidän soittonsa alkoi kuulostaa todella hyvältä.

Ensimmäinen keikka

Kun tuttiorkesteri oli harjoitellut tarpeeksi kauan, he päättivät järjestää oman konsertin kylän koululla. He harjoittelivat vielä entistäkin kovemmin ja viimein konserttipäivä koitti. Koulun sali täyttyi ihmisistä ja tuttiorkesteri asteli lavalle. He soittivat ensin muutaman tutun kappaleen ja lopuksi esittivät oman sävellyksensä, joka sai yleisön taputtamaan innokkaasti. Konsertti oli menestys!

Johtopäätös

Koko tapahtuma oli Satu Sopaselle ja tuttiorkesterille opettavainen kokemus. He oppivat, että kovalla työllä ja omistautumisella voi saavuttaa unelmansa. He päättivät jatkaa yhdessä musiikin tekemistä ja lupasivat järjestää pian uuden konsertin. Näin Satu Sopanen ja tuttiorkesteri elivät iloisina musiikin tahdissa loppuun asti.

Usein kysytyt kysymykset (UKK)

Mistä idea Satu Sopanen ja tuttiorkesteri tarinaan tuli?

Idea tarinaan syntyi halusta kertoa tarina musiikista ja ystävyydestä. Toivomme, että tarina innostaa lapsia musiikin pariin.

Onko tarinaan tulossa jatkoa?

Kuka tietää, ehkä Satu Sopasen seikkailut jatkuvat vielä tulevaisuudessa uusissa tarinoissa.

Mitä opetusta tarinasta voi oppia?

Tarinasta voi oppia, että ystävyys ja yhdessä tekeminen ovat tärkeitä ja että omistautumalla johonkin asiaan voi saavuttaa unelmiaan.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *