satu rautiainen

By | 3 joulukuun, 2023

Satu Rautiainen (s. 1980) on suomalainen stand up -koomikko ja käsikirjoittaja. Hän on noussut suuren yleisön tietoisuuteen muun muassa Uusi Päivä -sarjan käsikirjoittajana ja sketsisarja Putouksen käsikirjoittajana. Rautiainen tunnetaan huumoristaan, joka on suoraa, terävää ja rohkeaa.

Rautiainen aloitti uransa stand up -koomikkona vuonna 2007 ja on siitä lähtien esiintynyt useissa eri yhteyksissä ympäri Suomea. Hän on saavuttanut vankan fanikunnan rohkealla ja osuvalla huumorillaan, joka käsittelee muun muassa naiseuteen liittyviä aiheita sekä yhteiskunnallisia ilmiöitä.

Rautiainen on myös tehnyt vaikuttavan uran käsikirjoittajana. Hän työskenteli Yleisradion Uusi Päivä -sarjassa vuosina 2017-2018 ja on ollut mukana myös monissa muissa tv-ohjelmissa käsikirjoittajana. Lisäksi hän on ollut mukana Putouksen käsikirjoittajatiimissä ja on vaikuttanut useiden suomalaisten viihdeohjelmien sisällöntuottajana.

Rautiainen on profiloitunut myös feministinä ja yhteiskunnallisena vaikuttajana. Hän on kertonut avoimesti omista kokemuksistaan naisena ja pyrkinyt tuomaan esille naisten asemaan liittyviä epäkohtia huumorin keinoin. Rautiainen on myös puhunut julkisesti esimerkiksi seksuaaliväkivallasta ja naisten asemasta mediassa.

Satu Rautiainen on monipuolinen ja lahjakas taiteilija, joka on noussut suomalaisen viihdemaailman kärkinimiksi rohkean huumorinsa ja tinkimättömän asenteensa ansiosta. Hänen tyylinsä on herättänyt keskustelua ja herättänyt ajatuksia niin stand up -lavoilla kuin televisiossa. Rautiainen on osoittanut, että huumori voi olla sekä terävää että tärkeää, ja hän on ansainnut paikkansa suomalaisen viihdemaailman huipulla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *