psykopaatti testi tarina

By | 5 joulukuun, 2023

Kun Marialle kerrottiin psykopaatti testistä ensimmäistä kertaa, hän ei osannut edes kuvitella, että joutuisi joskus itse tekemään sellaista. Maria oli aina ollut elämäniloinen ja sosiaalinen, ja hänestä tuntui uskomattomalta ajatus siitä, että hänen täytyisi testata itseään jonkinlaisen mielenterveysongelman varalta.

Mutta eräänä päivänä Mariaan iski ahdistus ja paniikki, kun hän luki verkosta psykopaatti testin mahdollisuudesta. Hän oli huomannut joitain merkkejä omassa käytöksessään, jotka saivat hänet epäilemään, oliko hänellä jotain vakavaa mielenterveysongelmaa. Hän päätti ottaa testin tehdäkseen selvää tilanteestaan.

Maria istui jännittyneenä tietokoneensa ääressä ja teki testin. Kysymykset olivat monimutkaisia ja vaativia, ja hän joutui syventymään omaan käyttäytymiseensä ja ajatuksiinsa enemmän kuin koskaan ennen. Kun hän oli saanut vastaukset valmiiksi ja klikkasi ”tulokset” -nappia, hänen sydämensä hakkasi kiivaasti.

Tulokset näkyivät ruudulla, ja Maria huokaisi helpotuksesta nähdessään, että hän sai ”normaalin” tuloksen. Hän ei ollut psykopaatti, vaan hänellä oli vain joitain piirteitä, jotka voivat aiheuttaa huolta. Maria päätti ottaa yhteyttä terapiaan ja keskustella ammattilaisen kanssa löytääkseen ratkaisun omiin huoliinsa.

Psykopaatti testi oli herättänyt Mariassa paljon tunteita ja ajatuksia, mutta lopulta se oli auttanut häntä ymmärtämään itseään paremmin. Hän oli kiitollinen siitä, että oli tehnyt testin, ja oli nyt valmis ottamaan askeleita kohti parempaa mielenterveyttä. Hän toivoi myös, että muutkin, jotka tunsivat samanlaista ahdistusta, uskaltaisivat tehdä saman ja hakea apua tarvittaessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *