miten jakaa toisen tarina instagramissa

By | 3 joulukuun, 2023

Instagram on suosittu sosiaalisen median alusta, jossa käyttäjät voivat jakaa kuvia, videoita ja tarinoita seuraajilleen. Monet käyttäjät haluavat myös jakaa toisten tarinoita edelleen omille seuraajilleen. Tämä artikkeli käsittelee sitä, miten voit jakaa toisen tarinan Instagramissa.

Ensinnäkin, on hyvä muistaa, että voit jakaa toisen tarinan Instagramissa ainoastaan, jos kyseinen henkilö on antanut siihen luvan. Kun näet jonkun toisen tarinan, jota haluat jakaa, niin Instagram tarjoaa mahdollisuuden jakaa se omaan tarinaasi, mikäli alkuperäisen julkaisijan tili on julkinen ja julkaisu on jaettavissa.

Jos haluat jakaa toisen tarinan Instagramissa, seuraa seuraavia vaiheita:

1. Avaa Instagram-sovellus ja siirry kohtaan, missä näet toisen tarinan, jonka haluat jakaa.

2. Napauta tarinan päällä olevaa lentokoneikonia. Tämä avaa valikon, jossa on erilaisia jakamisvaihtoehtoja.

3. Valitse vaihtoehdoista ”Lisää omaan tarinaan”. Napauta tätä vaihtoehtoa niin tarina siirtyy omaan tarinaasi.

4. Voit myös lisätä omaan tarinaasi esimerkiksi tekstiä, hymiöitä tai piirtää tarinan päälle, ennen kuin julkaiset sen.

5. Kun olet valmis, napauta ”Jaa”-painiketta. Tällöin toisen tarina on jaettu omaan tarinaasi.

On tärkeää muistaa, että kun jaat toisen tarinan omaan tarinaasi, alkuperäisen julkaisijan käyttäjänimi näkyy tarinan päällä. Näin ollen kaikki, jotka katselevat tarinaasi, näkevät myös sen, kenen tarinaa jaat.

Ole myös tietoinen siitä, että toisen tarinan jakaminen omaan tarinaasi ei anna sinulle lupaa käyttää kyseistä sisältöä omassa käytössäsi muutoin kuin Instagramissa. Jos haluat jakaa toisen tarinan esimerkiksi muualla verkossa, niin tällöin kannattaa olla suoraan yhteydessä alkuperäiseen julkaisijaan ja kysyä lupaa.

Kaiken kaikkiaan toisen tarinan jakaminen Instagramissa on helppoa, kunhan muistat respektoida alkuperäisen julkaisijan oikeuksia. Muista aina kysyä lupa, jos olet epävarma siitä, voiko tietyn tarinan jakaa edelleen omille seuraajillesi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *