mattias edvardsson melkein tosi tarina

By | 9 marraskuun, 2023

Kirjailija Mattias Edvardssonin uusin teos ”Melkein tosi tarina” on herättänyt paljon kiinnostusta niin lukijoiden kuin kriitikoidenkin keskuudessa. Ruotsalainen kirjailija tunnetaan aiemmista menestyskirjoistaan kuten ”Päivänvalo” ja ”Ystäväni pappi”. Hänen tuorein teoksensa on kuitenkin saanut erityistä huomiota, sillä se on hyvin ajankohtainen ja tunteita herättävä teos.

”Melkein tosi tarina” kertoo tarinan Jesperistä, 18-vuotiaasta nuoresta miehestä, joka löytää rakkauden opettajansa, Annan, kanssa. Heidän välilleen syntyy kielletty suhde, joka saa odottamattomia käänteitä. Kertojana toimivat Jesper itse sekä Annan ja Jesperin äiti. Kertomus rakentuu eri näkökulmien kautta, joka luo moniulotteisen ja jännittävän tarinan.

Kirja käsittelee ajankohtaisia aiheita kuten opettajan ja oppilaan välistä suhdetta, moraalisia dilemmoja sekä nuorten aikuisten haasteita. Edvardsson onnistuu luomaan taidokkaasti jännitettä ja draamaa tarinaan, joka pitää lukijan otteessaan alusta loppuun asti.

Teoksen nimi ”Melkein tosi tarina” viittaa siihen, että tarina voisi olla totta, mutta samalla se on kuitenkin fiktiivinen luomus. Tämä lisää tarinan koukuttavuutta ja herättää lukijassa pohtimaan, missä menee totuuden ja valheen raja.

Kirja on saanut osakseen runsaasti kiitosta niin Ruotsissa kuin kansainvälisestikin. Monet lukijat ovat kehuneet sen jännittävää juonta ja taidokasta kerrontaa. Lisäksi teos on herättänyt paljon keskustelua juuri sen herkästä aihepiiristä johtuen.

”Melkein tosi tarina” on osoitus Mattias Edvardssonin kyvystä luoda kiehtovia ja ajankohtaisia tarinoita. Se on teos, joka herättää tunteita ja saa lukijan pysähtymään pohtimaan niin oman elämänsä kuin yhteiskunnankin asioita. Suosittelen lämpimästi tarttumaan tähän kirjaan ja antautumaan sen koukuttavalle ja ajatuksia herättävälle tarinalle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *