Matematiikka on radikaalia

By | 15 helmikuun, 2024
Matematiikalla on keskeinen rooli elämässä. On tärkeää, että sinulla on perustiedot aiheesta. Vaikka aihe onkin hankala, se vaatii mukautuvia opetustaitoja, jotka voivat toimia eri opiskelijoiden kanssa.

Matematiikka on erittäin arvostettu aihe, koska se muodostaa ensisijaisen ja perustavanlaatuisen perustan elämällemme. Suuri kreikkalainen filosofi Platon lainasi: ”Puhtaan ajattelun korkein muoto on matematiikassa”

Tarkoitan, että matematiikka on synnynnäinen aine, riippumatta siitä, minkä ammatin valitsee, hänen on pakko tehdä matematiikan peruslaskentaa. Markkinatalous, päivittäiset liiketoimet, rahoituspalvelut, kuten pankkitoiminta, laskutus, tulot, verot jne. Kaikki tarvitsevat taustalla olevaa tietämystä aiheesta. Siksi koulut ja vanhemmat kiinnittävät erityistä huomiota lapsensa suorituskykyyn matematiikassa. Aineen perusteet voidaan parhaiten opettaa nuorena.

Pienistä pienistä tienvarsimyyjistä astronautteihin kaikki ansaitsevat leivänsä tarkkojen matematiikan laskelmien avulla. Ajatus menestyksekkäästä urasta heidän lapsilleen pakottaa pääasiassa vanhemmat matematiikkataustaista eikä matemaattisesta taustasta saamaan lapsensa menestymään hyvin aiheessa.

Vaikka filosofit ovat aina antaneet lausuntoja, kuten ”Jos ihmiset eivät usko, että matematiikka on yksinkertaista, se johtuu vain siitä, että he eivät ymmärrä kuinka monimutkaista elämä on.” Kaikki tietävät, että opiskelijat ympäri maailmaa kamppailevat näiden numeroiden ja merkkien kanssa. En sanoisi, että se johtuu siitä, että matematiikka on välttämättä vaikea aihe, kuten monet meistä uskovat – mutta kyllä, se on todella hankalaa, joten matematiikan opettajalla pitäisi olla taitoja hioa opiskelijoiden henkisiä kykyjä. Se on taide, jota on istutettava.

Abacus mental math on ohjelmistoa, joka toimii tähän suuntaan. Se on ohjelmisto, joka opettaa perus- ja mielenkiintoisia temppuja henkisen laskennan kannalta. Se toimii visuaalisten ja animaatioiden kanssa, joten matematiikan tekemisestä tulee hauskaa lapsille. Tällä tavalla heidän on helpompi säilyttää laskentatemppuja, ja kun he kasvavat, se toimii taitona, joka pitää heidät edellä monia muita, jotka haluavat käyttää laskimia yksinkertaisiin laskelmiin. Henkinen matematiikka on jotain, jota ihmiset ihailevat, joten se auttaa valtavasti lisäämään sitä harjoittavan lapsen itseluottamusta.

Abacus-ohjelmisto tarjoaa myös puhtaita matematiikan oppitunteja lapsille. Abacus-henkisen matematiikan ja abacus-matematiikan ohjelma toimii täydellisenä pakettina vanhemmille, jotka haluavat lastensa oppivan ja menestyvän matematiikkaa. Abacus-henkinen matematiikka ja abakusmatematiikka on suunniteltu eri ikäryhmien lapsille. Heillä on joukko ohjelmia, jotka on suunniteltu lapsen kykyjen mukaan. Ne auttavat kehittämään lasten terveellistä soveltuvuutta matematiikkaan ja henkiseen matematiikkaan. Päivittäinen harjoittelu ja arviointi Abacus-henkisen matematiikan ja abacus-matematiikan avulla antavat vanhemmille mahdollisuuden arvioida lastensa tarkkaa suorituskykyä.

Abacus-mentaalinen matematiikka ja abakusmatematiikka ovat ohjelmistoja, jotka on suunniteltu opettamaan ja kehittämään mieltymystä tähän radikaaliin aiheeseen lasten keskuudessa. Abacus-henkinen matematiikka sisältää pelejä ja viihdyttäviä arviointeja, kun taas abacus-matematiikassa on houkuttelevia visuaalisia ja animoituja näyttöjä, jotka saavat lapset oppimaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *