Koulutuksen peilit ja ikkunat

By | 15 helmikuun, 2024
Oppiminen on tärkeä osa ihmistä. Oppiminen on kuin ruokaa aivoillemme. Kuitenkin vain oppiminen ei voi optimoida ihmisen aivojen kaliiperia. Pikemminkin oikealla tavalla oppiminen tekee sen.

Keskimäärin mies omistaa neljänneksen elämästään akateemiseen oppimiseen, Hän aloittaa varhaisessa iässä pikkulapsena ja suorittaa sen nuorena, oppiminen akateemisen lisäksi jatkuu kuitenkin niin kauan kuin ihminen haluaa oppia. Ilmeisesti ikä ei osoita oppimisen esteitä, mutta ensimmäisten elämänvuosien sanotaan olevan parhaita oppimiselle.

Lapsia ei pidetä koskaan uuvuttavana energialähteenä. Heidän aivonsa voivat säilyä pidempään ja he voivat tarttua nopeasti aikuiseen verrattuna. Tällä hetkellä hankittu tieto auttaa kehittämään lapsen persoonallisuutta, kun hän kasvaa. Nämä tekijät painottavat paljon Abacus-oppimista nuorena.

Koulujen määrä kasvaa nopeasti, luokkahuoneet tulvii opiskelijoita, jotka kilpailevat kiireisesti keskenään. Valitettavasti heistä on tulossa kilpaileva työkalu vanhempiensa käsissä. Kaikki keskittyvät unohtamaan seuraukset, joita tuotos aiheuttaa lapsille. Näin ollen olemme kouluttaneet yhteiskuntaa, jossa on edelleen peilejä ikkunoiden sijaan. Sellaisena koulutus ei täytä todellista tavoitettaan ja siitä tulee väline ansaita rahaa. Koulut, valmennus, opetukset eivät anna aikaa itseopiskeluun, minkä vuoksi asioista huolimatta opiskelija tuskin saa aikaa toteuttaa tietojaan. Harjoittamaton tieto unohtuu pian sen seurauksena muutama kuukausi sen jälkeen, kun akateeminen opiskelija säilyttää alle puolet siitä, mitä hän opiskeli 18 vuotta elämästään.

Tätä ongelmaa on tutkittu syvästi ja perusteellisesti ja otetaan käyttöön innovatiivisia tekniikoita, jotka voivat auttaa opiskelijoita poistumaan tästä ongelmallisesta skenaariosta. Ohjelmistoyritykset keksivät koulutusohjelmistoja, jotka toimivat kuin opettajat opiskelijalle milloin tahansa. Tässä ohjelmistossa on henkistä matematiikkaa, oikeinkirjoituspelejä ja erilaisia pelejä, jotka viihdyttävät ja opettavat opiskelijoita.

Tämä ohjelmisto on saatavana eri sarjoissa, kuten 5-7-vuotiaille lapsille, perusopiskelijoille, junioreille ja vanhemmille opiskelijoille. Sarjojen avulla opiskelijat voivat opiskella omaan tahtiinsa. He voivat viedä aikaa tukikohtansa vahvistamiseen. Abacuksen mentaalinen matematiikka opettaa visuaalien ja animaatioiden avulla, nämä visuaalit auttavat edelleen terävöittämään opiskelijoiden muistia.

matematiikka on aihe, joka tarvitsee jatkuvaa harjoittelua ja opettajien ohjausta auttaakseen oppilaita ratkaisemaan vaikeita summia. Abacus maths tarjoaa harjoituksia henkiseen matematiikkaan. Opiskelija voi harjoitella matematiikkaa kotona tuhlaamatta aikaa valmennuskeskuksissa ja opetuksessa. Säännöllinen harjoittelu tekee opiskelijoista teräviä ja nopeita, mikä auttaa heitä edelleen pysymään muiden opiskelijoiden edellä. Oppimisesta tulee miellyttävä kokemus Abacus-henkisellä matematiikalla, toisin kuin säännöllinen yksitoikkoinen opetus luokkahuoneissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *