Kolme vaihetta henkisten matemaattisten laskelmien suorittamiseen

By | 11 helmikuun, 2024
Abacus keksittiin muinaisessa Kiinassa, ja se on ollut yksi parhaista laskentatyökaluista, joita ihminen on koskaan luonut. Se on edelleen tarkka laskentatyökalu, niin paljon, että jotkut vanhemmat käyttävät edelleen abacusta välineenä opettamaan lapsilleen matematiikan perusteita.Abacus-henkinen matematiikka on yksi tehokkaimmista menetelmistä abacus-mentaalisen laskutuksen oppimiseen. Kolmivaiheisesta henkisen matematiikan oppimisprosessista on tulossa suosittu vanhempien ja opettajien keskuudessa, koska se kehittää lapsen luovaa ja loogista puolta. Opiskelijoiden on tärkeää menestyä henkinen aritmetiikka voidakseen tehdä uransa millä tahansa matematiikan suuntautuneella alalla. Nopeat henkiset laskelmat ovat valtavasti avuksi, koska ne eivät vain anna opiskelijalle ylemmän käden ikätovereidensa keskuudessa (koska kaikki eivät voi tehdä laskelmia henkisesti), vaan myös tekevät heidän suorituksestaan luottavaisemman ja tarkemman.

Abacus Academy pyrkii kehittämään lapsesi luottamusta auttamalla häntä suorittamaan matemaattisia laskelmia helposti. Katsotaanpa, mitä abacus-henkisen matematiikan kolme tärkeintä opetusvaihetta tarjoavat:

1. Perustamisvaihe: Tässä vaiheessa akatemiassa työskentelevät ammattilaiset auttavat lapsia (3—6-vuotiaat) harjoittamaan yksinkertaista matematiikkaa abacuksen avulla. Tämä auttaa lapsia rakentamaan perustansa aiheelle henkisesti. Käytännöllinen abakuksen käyttö noin 20-30 minuuttia päivässä auttaa heitä tutustumaan jokaiseen helmiin ja pylvääseen ja he hallitsevat abakuksen nopeasti.

2. Puoliabstrakti vaihe: Heti kun lapsi hallitsee abakuksen sarakkeita, hän siirtyy tähän puoliabstraktiin oppimisvaiheeseen, Abacus-henkiseen matematiikkaan. Abacus-henkisen matematiikan opettajat esittelevät sitten kuvan abacuksesta abacuksen sijasta. Tämä saa lapset tekemään liikkeitä ja ryhmittelemään helmiä mielessään. Harjoittelu kuvan kanssa säännöllisesti tunnin ajan tekee opiskelijasta nopean laskelmissa.

3. Tiivistelmä: Kun lapsi menestyy laskennassa abakuskuvan avulla, hän suorittaa laskelmat ilman kuvaa. Kuten nimestä voi päätellä, vaihe sisältää abstrakteja laskentataitoja. Pian lapset tulevat tehokkaiksi tekemään laskelmia käyttämättä todellista tai paperiabakusta. Tässä vaiheessa he tuntevat jo jokaisen abacuksen helmen ja sarakkeen ulkoa, joten he voivat helposti ja nopeasti tehdä henkisiä laskelmia.

Vaikka nämä vaiheet saattavat tuntua helpolta, prosessi vie paljon aikaa, koska tekniikka riippuu suurelta osin lapsen yksilöllisestä säilyttämiskyvystä ja muistista. Abacuksen oppiminen vie aikaa, mutta auttaa lapsia suorittamaan matemaattisia laskelmia helposti koko elämänsä ajan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *