kinky boots tarina

By | 4 marraskuun, 2023

Kinky Boots on musikaali, joka perustuu tositapahtumiin ja elokuvaan ”Kinky Boots” vuodelta 2005. Musikaalia esitetään Lontoon West Endissä ja se on myös voittanut useita Tony-palkintoja Broadwaylla Yhdysvalloissa. Tarina kertoo Charlie Pricestä, nuoresta brittiläisestä jalkinevalmistajan perijästä, joka on velkaa ja epätoivoinen keksimään uusia tapoja pelastaa perheen yritys.

Charlie Pricen oppii eräänä päivänä, että hänen isänsä liiketoiminta on kriisissä ja tilanne vaikuttaa mahdottomalta pelastaa. Hänen yrityksensä on erikoistunut perinteisten miesten kenkien valmistamiseen, mutta markkina on muuttumassa ja tällaisille kengille ei enää ole kysyntää. Charlie tajuaa, että hän tarvitsee jotain uutta ja erilaista saadakseen yrityksensä takaisin jaloilleen.

Sattumalta Charlie tapaa Lola-nimisen drag queenin, joka etsii korkeita ja kestäviä kenkiä esityksiinsä. Charlie keksii, että valmistamalla kengät drag-tähdelle hän voi tuoda uutta eloa yritykseensä. Yhdessä he alkavat suunnitella ja valmistaa koko kokoelman korkeita korkokenkiä miehille, jotka haluavat olla erilaisia ja ilmaista itseään. Charl

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *