kevät tarina lapsille

By | 28 marraskuun, 2023

Kevät tarina lapsille

Kerran oli maailmassa talvi, joka oli peittänyt maan valkoiseen lumivaippaan ja puiden oksat olivat jäätyneet. Lapset olivat innoissaan, kun he pääsivät pulkkamäkeen ja tekivät lumienkeleitä. Mutta talvi alkoi hiljalleen väistyä ja aurinko alkoi lämmittää maata. Tämä merkitsi sitä, että kevät oli tulossa.

Kevät toi mukanaan monia ihmeellisiä asioita. Ensimmäiset kevään merkit näkyivät lumen sulamisena ja ensimmäisinä tippoina. Pian lumen alta paljastui vihreää ruohonkortta ja ensimmäiset krookukset pusertuivat esiin maan pinnasta. Lapset juoksivat ulos ja iloitsivat kevään tulosta.

Keväällä kaikki oli täynnä elämää. Eläimet heräsivät talviuniltaan ja alkoivat etsiä ruokaa. Linnut lauloivat iloisesti ja rakentelivat pesiään. Kukat kukkivat ja niiden tuoksu täytti ilman. Lapset kiipesivät puihin ja keräsivät kukkia maljakkoon. He piirsivät katuun värikkäitä kuvioita ja leikkivät pallopelejä vihreällä nurmella.

Kevät toi myös mukanaan paljon sadetta. Lapset juoksivat iloisina sateessa ja hyppivät vesilätäköissä. He keräsivät sateenvarjoja ja rakensivat vesilinnoja. Pian aurinko alkoi paistaa taas ja sade taukosi.

Kevät oli täynnä yllätyksiä. Yhtenä päivänä oli lämmin ja aurinkoinen, mutta seuraavana päivänä saattoi taas sataa lunta. Lapset rakastivat kevättä ja odottivat joka päivä uusia seikkailuja.

Kevät oli kuin satu, jossa kaikki oli mahdollista. Se oli aika, jolloin luonto heräsi uuteen eloon ja kaikki tuntuivat onnellisilta. Lapset leikkivät, nauttivat auringosta ja odottivat, että pian olisi kesä.

Ja niin kevät tarina päättyy, mutta seuraavana vuonna uusi kevät tulisi jälleen ja lapset pääsisivät kokemaan sen uudestaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *