kätyrit grun tarina

By | 14 syyskuun, 2023

Kätyrit-animatiosarjan suosio on kasvanut valtavasti viime vuosina. Sarja, joka seuraa kätyrien, pienten keltaisten otusten, seikkailuja, on hurmannut lapsia ja aikuisia ympäri maailman. Sarja on tuonut kätyrit tärkeitä pääosia elokuvissaan, kuten ”Pahat Kätyrit” ja ”Pahat Kätyrit 2”, mutta harva tietää tarinan taustaa.

Kätyrit saapuivat valkokankaalle ensimmäisen kerran vuonna 2010 elokuvassa ”Kattikerho” sivurooleissa, jossa vuohi nimeltä Agnes omisti pienen kätyrin. Kätyrit tulivat kuitenkin niin suosituiksi, että he saivat oman animaatioelokuvan vuonna 2015 nimeltä ”Pahat Kätyrit”. Elokuva kertoi kätyrien alkuperätarinan ja seikkailun Grua vastaan, pääpahista, vastaan.

Gru on supervillihahmo, joka unelmoi maailmanvalloituksesta. Hän on omaperäinen hahmo, jolla on musta puku, pitkä nenä ja hieman kierot hampaat. Gru kerää omaan pahaan organisaatioonsa kätyreitä, jotka auttavat häntä toteuttamaan suunnitelmiaan. Alun perin kätyreiden piti olla vain ohimeneviä hahmoja ”Pahat Kätyrit” -elokuvassa, mutta he saivatkin niin paljon huomiota ja kiinnostusta yleisöltä, että he saivat oman tarinansa.

Grun tarina kertoo siitä, miten hän tapaa kätyrit ja mitä tapahtuu sitten, kun nämä iloiset otukset saapuvat Grun elämään. Tarinassa Gru on vielä nuori nuhjuisessa asunnossaan ja yrittää tehdä vaikutuksen pahojen tyyppien kerhoon liittymällä. Hän saa tietää, että suuri osa liittyäkseen tähän kerhoon on suoritettava ensin suuren teon ja autettava häntä varastamaan kuuluisa kuu. Gru päättää ottaa kätyrit apuun, jotta he voisivat auttaa häntä suorittamaan tämän upean teon.

Kätyrit ovat pieniä keltamaisia olentoja, jotka pukeutuvat hauskoihin sinisiin haalareihin, joissa on yhdet tai kahdet silmät. He ovat energisiä ja hassuja, joka tekee heistä täydellisiä koomisia sivuhahmoja. Elokuva on täynnä naurua ja seikkailua, jossa kätyrit ja Gru päätyvät täyttämään tehtävän yhdessä.

”Pahat Kätyrit” -elokuva saavutti valtavaa suosiota yleisöjen keskuudessa ja sen menestys innosti tekijöitä jatkamaan kätyrien tarinaa. Vuonna 2017 julkaistiin jatko-osa ”Pahat Kätyrit 2”, jossa kätyrit ja Gru jatkavat pahojen suunnitelmien estämistä. Kätyreiden suosio on kasvanut edelleen ja he ovat saaneet myös omia animaatio- ja videosarjoja.

Kätyrit-grun tarina on osoitus siitä, miten pienistä sivuhahmoista voi tulla valtavia hittejä ja rakastettuja hahmoja. Niiden iloisuus ja seikkailunhalu ovat tehneet niistä suositun lasten hahmon, ja jopa aikuiset nauttivat heidän seikkailuistaan. Kätyrit-grun tarina on myös osoitus siitä, että yhtäälä lapsellinen ja koominen animaatio voi olla hauska ja viihdyttävä kaikille ikäryhmille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *