kalevala koru talon sydän tarina

By | 30 joulukuun, 2023
Kalevala Koru Talon Sydän Tarina

Kalevala Koru Talon Sydän Tarina

Kalevala Koru on suomalainen korumuotoilun edelläkävijä, jonka tarina juontaa juurensa vuoteen 1937, jolloin taiteilijat knaapinen sekä Kaisa Mäki-Reinikka perustivat korutehtaan Helsingin Korkeavuorenkadulle. Vuosien saatossa Kalevala Koru on tullut tunnetuksi laadukkaista ja ajattomista koruistaan, jotka ammentavat inspiraationsa suomalaisesta luonnosta, kulttuurista ja perinteistä. Yksi tämän perinteen esimerkki on Talon Sydän -korusarja, joka on saanut inspiraationsa kansalliseepoksestamme, Kalevalasta.

Talon Sydän -korusarja

Talon Sydän -korusarja on saanut nimensä kalevalaisen taruston sydämestä, joka edustaa kotia, lämpöä ja rakkautta. Korusarja on suunniteltu kunnioittamaan suomalaista käsityöperinnettä ja korumuotoilua, ja se on saanut inspiraationsa vahvoista ja iäkkäistä taloista, jotka ovat olleet suomalaisen yhteisön keskuksena vuosisatojen ajan. Jokainen koru Talon Sydän -sarjassa kantaa mukanaan tarinaa menneiltä ajoilta ja symboloi suomalaista perinnettä ja kotia.

Talon Sydän Tarinan symboliikka

Talon Sydän -korut on valmistettu hopeasta, joka symboloi puhdasta rakkautta ja kestävyyttä. Jokainen koru on ornamenttinen ja yksityiskohtainen, mikä symboloi suomalaista käsityöperinnettä. Korujen muotokieli ja yksityiskohdat tuovat mieleen vanhat suomalaiset talot, jotka ovat olleet suomalaisten yhteisön keskuksina vuosisatojen ajan. Korusarja on kunnianosoitus suomalaiselle käsityötaidolle ja perinteille, ja se kantaa mukanaan tarinaa menneiltä ajoilta.

Johtopäätökset

Kalevala Koru Talon Sydän -korusarja on osoitus suomalaisesta käsityöperinteestä, joka on saanut inspiraationsa kansallisesta eepoksestamme, Kalevalasta. Korusarja kunnioittaa suomalaista perinnettä ja kotia sekä symboloi rakkautta ja kestävyyttä. Jokainen koru kantaa mukanaan tarinaa menneiltä ajoilta ja on osoitus suomalaisesta kulttuurista ja perinteistä.

Usein kysytyt kysymykset (UKK)

Mistä materiaaleista Talon Sydän -korut on valmistettu?

Talon Sydän -korut on valmistettu laadukkaasta hopeasta, joka symboloi puhdasta rakkautta ja kestävyyttä.

Onko Kalevala Koru Talon Sydän -korusarja saatavilla muissa materiaaleissa?

Tällä hetkellä Talon Sydän -korusarja on saatavilla ainoastaan hopeasta valmistettuna.

Onko Kalevala Koru Talon Sydän -korusarja suunniteltu Suomessa?

Kyllä, kaikki Kalevala Koru -tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa, kunnioittaen suomalaista käsityöperinnettä ja muotoilua.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *