Kaikki mitä sinun tulisi pitää mielessä lukion valmistumisen kotiopetusohjelmista

By | 14 helmikuun, 2024

Kotiopetus lukiolaiset pelottavat usein vanhempia, ja monet voivat olla huolissaan siitä, että lapset voivat menettää arvokasta koulutusta ja sosiaalisia kokemuksia, ellei tavallisessa kouluympäristössä. Onneksi, monet lukioon tarkoitetut kotikouluohjelmat alkavat tarjota ohjelmissaan useita muita ominaisuuksia kuin vain tavallista luokkatyötä. Monet tarjoavat jatkokursseja ja useita muita kieliä, useilla on jopa valmistumistapahtumia opiskelijoille. Usein paikalliset puistoalueet, koulut, tai hyvin tuotettu kotikoulutusverkosto tarjoavat urheilua, tansseja, ja muita opetussuunnitelman ulkopuolisia tapahtumia vetoamaan moniin harrastuksiin.

Lukio on yleensä jännittävä aika nuorten käyttäytymisessä ja suuren henkisen ja henkilökohtaisen kasvun aika. Amerikkalaisessa elämäntavassa tämä on romantisoitu merkittävästi. Nuori aikuinen kokee paljon muutoksia lukiovuosinaan, mutta tuskin koskaan lukio ylittää tarunomaista mainetta. Sen sijaan monet lapset ovat kiusattuja, sivuutettuja, hämmentyneitä ja turhautuneita. He kuitenkin todella tuntevat painostusta erottaa vanhempansa eikä luottaa heihin. Kotiopetus lukion aikana ei välttämättä vältä monia huolenaiheita, se voi kuitenkin auttaa säilyttämään ja vahvistamaan vanhempien ja lasten läheistä suhdetta ajanjaksolla, jolloin se on välttämätöntä.

Sopivien kotiopetusohjelmien valitseminen lukiolle tuhansista käytettävissä olevista, on ratkaisevan tärkeää tulosten kannalta. Muutama lukion kotikoulutusohjelma luodaan yliopistojen valmistelutehtäviin, kun taas jotkut ovat huomattavasti vähemmän. Joillakin muilla on vahva perusta uskonnon muodostumisessa ja eettisen luonteen parantamisessa. Perheesi vaatimusten ja myös opiskelijan etujen ja potentiaalin selvittäminen ovat ratkaisevia tekijöitä sinulle toimivan kotikouluohjelman valinnassa.

Lukion kotikoulun valinnat

SAT-valmisteluun ja ACT-valmisteluun kuuluvan Kaplan sisältää yliopistoa valmistavan kotikouluohjelman yhdeksän-kahdentoista luokkien oppilaille. Ne tarjoavat valikoiman koulutusvaihtoehtoja, mukaan lukien itsetempoiset luokat opiskelijoille, jotka haluavat mennä omalla nopeudellaan. ’Kaplan’ tarjoaa lukiolle maksuttomia kotiopetuksen opetussuunnitelmia ja opetusta alueittain.

Toinen korkeakoulujen valmisteluvalinta lukion kotiopetusohjelmaan on ”Laurel Springs”. Laurel Springs antaa yksilöllisen ohjelman jokaiselle oppilailleen. Lisäksi he tarjoavat kokemusta työskentelystä oppilasurheilijoiden kanssa ja heillä on kokemusta opiskelijoiden auttamisesta NCAA-akkreditoiduilla kursseilla. Lisäksi, Laurel Springs tarjoaa kotiopetusohjelmia opiskelijoille, jotka ovat myös taitavia näyttelijöitä tai taiteilijoita. Toinen tärkeä ominaisuus tässä kotiopetusohjelmassa on ”lahjakas ja lahjakas” -ohjelma. He ymmärtävät esteet, joita voi seurata oppilaiden opettaminen, jotka ovat melko taitavia yhdellä alalla, mutta eivät toisella. Laurel Springsin kautta tarjottujen lukion kotiopetusohjelmien määrä on erinomainen.

”Morning Star Academy” on jälleen yksi tunnettu lukion kotikouluohjelma. Tämä ohjelma perustuu kristinuskoon ja tarjoaa tietoa raamatullisesti vaikutetusta näkökulmasta. Morning Star Academy tarjoaa myös jatkokursseja oppilaille, jotka saattavat olla kiinnostuneita ja kykeneviä. Toinen hieno ominaisuus tässä lukion kotiopetusohjelmassa on ehdottomasti opetussuunnitelmassa olevat vieraat kielet. Koska vanhemmat eivät aina osaa sujuvasti oppilaan valitsemaa kieltä, saatavilla oleva 1:1 -tutorointi on hieno työkalu.

Yhteenveto

On olemassa monia tekijöitä, joita vanhemmat voivat epäröidä ottaa huomioon lukion kotiopetusohjelmat. Alkaen siitä, että he ovat huolissaan siitä, etteivät he lapsensa koulutuksesta vastuussa olevina pysty auttamaan lastaan kurssityössä, tai pelosta viedä lapsiltaan koulun sosiaalisen rakenteen kulttuuriset ilmiöt. Jotkut ovat jopa huolissaan opetussuunnitelman ulkopuolisen toiminnan saatavuudesta ja niin edelleen. Mutta samalla tavalla on monia kiinnostavia motiiveja kotikouluun koulun kautta. Jos perhe löytää oikein sopivan ohjelman, monet huolet minimoidaan ja luottamus saadaan. Jälleen, mitään ei ole kiveen hakattu; jos ohjelma päätyy erittäin huonoksi otteluksi, vanhemmat voivat vapaasti päättää eri ohjelmasta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *