järven tarina dvd prisma

By | 27 joulukuun, 2023

Järven tarina DVD Prisma

Järven tarina DVD Prisma

Järven tarina on suomalainen luontodokumenttielokuva, joka kertoo suomalaisista järvistä ja niiden elämästä. Elokuva on herättänyt paljon kiinnostusta ja saanut paljon kiitosta niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Järven tarina on nyt saatavilla DVD:nä Prisman verkkokaupasta, ja se on ollut suosittu tuote niin elokuvan ystävien kuin luonnonystävien keskuudessa.

Järven tarina DVD:n sisältö

Järven tarina -DVD sisältää itse elokuvan lisäksi paljon lisämateriaalia, kuten making of -dokumentteja, ohjaajan kommenttiraidan sekä poistettuja kohtauksia. DVD:ltä löytyy myös tekstitys useilla eri kielillä, mikä tekee siitä sopivan valinnan myös ulkomaalaisille katsojille. Elokuvaa voi katsoa niin suomeksi puhuttuna kuin eri kielillä tekstityksen kanssa, mikä tekee siitä monikielisen ja monikulttuurisen tuotteen.

Miksi valita Järven tarina DVD Prisma?

Prisma tarjoaa laajan valikoiman elokuvia ja muuta viihdettä, ja Järven tarina on yksi niistä. Prisman verkkokaupasta ostaminen on helppoa ja kätevää, ja tuotteen voi tilata suoraan kotiin toimitettavaksi. DVD:nä Järven tarina on myös hieno lahjaidea niin luonnonystäville kuin elokuvien ystäville.

Johtopäätös

Järven tarina on upea elokuva, joka on saanut paljon kiitosta niin sen visuaalisesta kauneudesta kuin syvällisestä tarinankerronnastaan. DVD tarjoaa katsojille mahdollisuuden tarkastella elokuvan taustatyötä ja nähdä poistettuja kohtauksia, jotka eivät päätyneet lopulliseen elokuvaan. Järven tarina DVD Prisma on loistava valinta niin itselle kuin lahjaksi.

UKK

Onko Järven tarina DVD saatavilla muilla kielillä kuin suomeksi?

Kyllä, DVD:ltä löytyy tekstitys useilla eri kielillä, joten se sopii myös ulkomaalaisille katsojille.

Miksi valita Järven tarina DVD Prisma?

Prisman verkkokaupasta ostaminen on helppoa ja kätevää, ja tuotteen voi tilata suoraan kotiin toimitettavaksi. Lisäksi Prisma tarjoaa laajan valikoiman elokuvia ja muuta viihdettä, joten DVD:n tilaaminen samalla ostoskerralla on vaivatonta.

Onko Järven tarina sopiva lahjaidea?

Kyllä, Järven tarina on upea lahjaidea niin luonnonystäville kuin elokuvien ystäville. DVD tarjoaa paljon lisämateriaalia, mikä tekee siitä mielenkiintoisen tuotteen myös elokuvan fanien keskuudessa.

Minkä ikäisille Järven tarina DVD sopii?

Elokuvan katseluarvio on K-7, joten se sopii kaikenikäisille katsojille. Luonnon kauneus ja tarinankerronta vetoavat kaikenikäisiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *