jääkansan tarina koko sarja

By | 29 joulukuun, 2023


Jääkansan tarina

Jääkansan tarina

Jääkansan tarina on suomalaisen kirjailijan, Päivi Honkapään, luoma koko sarja historiallisia romaaneja, joka sijoittuu 1500-luvun Suomeen. Sarja kertoo Suomen historiasta ja pohjoisen kansan elämästä tuon ajanjakson aikana. Kirjat vievät lukijan matkalle menneisyyteen ja tarjoavat mahdollisuuden sukeltaa syvälle Suomen historian tapahtumiin. Sarjan tarina on lumoava ja tarjoaa jokaiselle lukijalle mahdollisuuden kokea menneen ajan henkeä ja tunnelmaa.

Teokset

Jääkansan tarina -sarja koostuu tällä hetkellä neljästä teoksesta, jotka ovat:

  1. Jääkansan maa
  2. Kuun kulkija
  3. Täysikuu
  4. Talvikuningatar

Tarinan juoni

Jääkansan tarina alkaa Jääkansan maasta, jossa seurataan nuoren Meren tarinaa. Meri elää Lapin erämaassa ja joutuu kokemaan monia vaikeuksia selvitäkseen karusta ympäristöstään. Sarjan edetessä se seuraa Meren elämää eri vaiheissa, kuten rakkauden löytymistä, vieraan vallan alla elämistä ja omien juuriensa löytämistä.

Historiallinen tausta

Jääkansan tarina sijoittuu 1500-luvulle, joka oli Suomessa ristiriitojen ja muutosten aikaa. Ruotsi oli keskiössä ja maa oli usein taistelujen näyttämönä. Kirjat tarjoavat kiinnostavan näkökulman Suomen keskiajan historiaan ja antavat uutta näkökulmaa siihen aikaan.

Johtopäätös

Jääkansan tarina on kiehtova sukellus Suomen menneisyyteen. Kirjasarja tarjoaa lukijoille mahdollisuuden kokea menneen ajan tunnelmaa ja seurata jännittävää tarinaa suomalaisen kansan elämästä 1500-luvun Suomessa. Päivi Honkapään taitava kirjoitustyyli ja historian tuntemus tekevät kirjoista erittäin mielenkiintoisia ja antoisia luettavia kaikille historiasta ja historiallisista romaaneista kiinnostuneille. Jääkansan tarina on loistava valinta niille, jotka haluavat uppoutua maagiseen menneisyyteen ja kokea suomalaisen historian värikkäät tapahtumat.

UKK (Usein kysytyt kysymykset)

Mistä voin ostaa Jääkansan tarina -kirjasarjan teokset?

Jääkansan tarina -kirjasarjan teokset ovat saatavilla hyvin varustetuista kirjakaupoista sekä verkkokirjakaupoista.

Onko Jääkansan tarina saatavilla myös ruotsiksi tai muilla kielillä?

Tällä hetkellä Jääkansan tarina -kirjasarjan teokset ovat saatavilla vain suomeksi.

Onko Jääkansan tarina sopiva kaikenikäisille?

Kirjasarja sopii kaikenikäisille lukijoille, jotka ovat kiinnostuneita historiallisista romaaneista ja Suomen historiasta. Kirjojen teemat ovat kuitenkin sellaisia, että ne sopivat parhaiten yli 12-vuotiaille lukijoille.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *