Ilmaiset online-laskimet auttavat ratkaisemaan matemaattisia ongelmia

By | 9 helmikuun, 2024
Matematiikka on iso este, joka jokaisen oppilaan on ylitettävä, koska se sisältyy perinteisesti jokaiseen koulutusvirtaan, olipa se sitten koulu, kollaasi tai mikä tahansa kilpailutentti. Suurimman osan ajasta opiskelijat tarvitsevat nopeaa vastausta kyselyihinsä, mutta jos heillä ei ole sitä, epäilykset pysyvät heidän mielessään, mikä vahingoittaa heidän opintojaan. Matematiikan online-tutorointisivustot ovat oikea alusta opiskelijoille, jotta he voivat ratkaista matematiikan ongelmansa asianmukaisella selvennyksellä. Ilmainen online-ohjaaja ratkaisee kaikki opiskelijoiden kyselyt ja kun se on tehtävä kiireellisesti, he käyttävät mieluummin online-matemaattisia laskimia. Ilmaiset online-tutorit ovat erittäin taitavia kertomaan lyhyet temput minkä tahansa matemaattisen kyselyn ratkaisemiseksi nopeasti. Tämä on tärkeä tekijä tutkittaessa kaikkia kilpailukokeita, joissa ajan ja kysymysten hallinta on erittäin tärkeää paperin tekemiseksi ajoissa.

Tänään keskustelemme kahdesta tärkeästä matematiikan verkkotyökalusta, jotka ovat todennäköisyyslaskin ja faktorointilaskin. Molempia työkaluja käytetään eri matematiikan aloilla. Todennäköisyyslaskuria käytetään tilastoissa todennäköisyyteen liittyvien ongelmien ratkaisemiseen ja faktorointilaskuria käytetään algebrassa monimutkaisten murtolukujen ratkaisemiseen.

Todennäköisyyslaskuri ratkaisee vain ne todennäköisyysongelmat, jotka voidaan ratkaista käyttämällä vähennyssääntöä, lisäyssääntöä ja kertolaskusääntöä. Muut monimutkaiset todennäköisyysongelmat, jotka edellyttävät Bayen lauseen toteutusta, käyttävät Bayen sääntölaskuria.

Todennäköisyyslaskin seuraa 3 yleistä vaihetta ongelman ratkaisemisessa:

Määritä ongelma, analysoi tiedot ja näytä lopuksi tulos.

Toinen välttämätön online-matematiikan työkalu on faktorointilaskin. Tätä käytetään, kun tekijät ovat hyvin monimutkaisia, ja niiden osoittajassa ja nimittäjässä on polynomeja. Faktorointilaskin noudattaa yksinkertaisesti normalisointitekniikkaa kyselyjen ratkaisemiseksi. Ensin polynomit muunnetaan tekijämuotoonsa ja sitten osoittajan ja nimittäjän yhteiset tekijät eliminoidaan. Kun yhteistä tekijää ei ole jäljellä, jäljellä oleva funktio on ratkaisu.

On olemassa erilaisia online-matematiikan työkaluja, joita ilmainen online-ohjaaja käyttää ratkaistessaan ja selittäessään käyttäjien kyselyä. Online-tutorointi on nyt luotettava palvelu, koska kaikki ilmaiset online-tutorit ovat ammattimaisesti sertifioituja ja päteviä, joten kun saat oppitunteja heiltä, voit luottaa siihen, että he opettavat sinulle oikeat tosiasiat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *