facebook tarina arkisto

By | 23 joulukuun, 2023Facebook Tarina Arkisto

Facebook Tarina Arkisto

Facebook on yksi maailman suosituimmista sosiaalisen median alustoista, ja se tarjoaa käyttäjilleen monipuolisia toiminnallisuuksia. Yksi näistä toiminnoista on tarinoiden julkaiseminen, ja nyt Facebook on tuonut käyttäjilleen mahdollisuuden arkistoida omia tarinoitaan.

Mikä on Facebook Tarina Arkisto?

Facebook Tarina Arkisto on uusi toiminnallisuus, jonka avulla käyttäjät voivat tallentaa omat tarinansa arkistoon. Tämä tarkoittaa, että tarinat eivät katoa 24 tunnin jälkeen, vaan ne voi pitää tallessa ja jakaa niitä uudelleen milloin tahansa. Arkistoidut tarinat ovat vain käyttäjän nähtävissä, eli ne eivät ole julkisia.

Miten Facebook Tarina Arkisto toimii?

Kun käyttäjä julkaisee tarinan, hän voi valita tallentavansa sen arkistoon. Tämä tapahtuu valitsemalla tarinan julkaisun yhteydessä ”Lisää arkistoon” -vaihtoehto. Tämän jälkeen tarina tallentuu käyttäjän omaan tarina-arkistoon, josta se on löydettävissä myöhemmin.

Johtopäätökset

Facebook Tarina Arkisto tarjoaa käyttäjilleen uuden tavan säilyttää ja jakaa tarinoitaan. Tämä toiminnallisuus lisää käyttäjien mahdollisuuksia hyödyntää tarinoitaan pidemmällä aikavälillä, ja se luo uusia mahdollisuuksia yksityisen sisällön jakamiseen.

Usein Kysytyt Kysymykset

1. Onko Facebook Tarina Arkisto julkinen?

Ei, arkistoidut tarinat ovat vain käyttäjän itsensä nähtävissä.

2. Voinko jakaa arkistoituja tarinoita uudelleen?

Kyllä, arkistoituja tarinoita voi jakaa uudelleen milloin tahansa.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *