Edullinen ohjaaja San Diegossa

By | 8 helmikuun, 2024
MUKAUTETTU TUUTOROINTI SAN DIEGOSSA, JOKA TOIMII, KAIKILLA AINEILLA JA KAIKENIKÄISILLÄ, 2—102

UKK

Mikä tekee TutorTutorista erilaisen?

TutorTutor on kokenut yritys, joka koostuu dynaamisista yksilöistä, joiden tavoitteena on palauttaa oppimisen ilo auttamalla kaikenikäisiä opiskelijoita saavuttamaan akateemisen ja henkilökohtaisen potentiaalinsa. Tärkeä osa opiskelijan koulutuskokemuksen parantamista on ymmärtää, että jokainen opiskelija oppii eri tavalla. Siksi TutorTutor on kehittänyt ohjelmia, jotka liittyvät suoraan sekä opiskelijan opetussuunnitelmaan että hänen yksilölliseen oppimistyyliinsä.

Opiskelija, vanhempi, ohjaaja ja opettaja ovat kaikki tärkeitä osapuolia TutorTutor-oppimisjärjestelmässä. Antamalla arviointeja, ideoita ja oivalluksia kukin osapuoli edistää vahvaa viestintää, mikä on elintärkeää menestyksen kannalta.

Ketkä ovat ohjaajasi?

Tulet rakastamaan erittäin päteviä ja ammattitaitoisia ohjaajiamme; he ovat ystävällisiä, kärsivällisiä ja miellyttäviä. Heidän tavoitteenaan on tehdä oppimisesta nautinnollinen haaste pelätyn vaatimuksen sijaan. Yhdistämme opiskelijat sopivimpaan ohjaajaan, joka on seulottu perusteellisesti turvallisuutesi varmistamiseksi. Suoritamme rikollisten, seksuaalirikollisten ja sosiaaliturvan taustatarkastuksia sekä seuraamme käyttäytymistä vastuullisuuden varmistamiseksi.

Eri opintoaloilla akkreditoiduilla tutoreillamme on tietoa ja koulutusta jokaisen opiskelijan koulutuskokemuksen laadun parantamiseksi.

Miten lapseni arvioidaan?

Tarjoamme opiskelijoillemme kaksi arviointia. Ensimmäinen on oppimistyylin arviointi. Tämä kertoo ohjaajalle, kuinka kyseinen opiskelija oppii parhaiten, jotta hän voi perustaa opetustyylinsä sen ympärille. Tämä on erittäin hyödyllistä, koska se ohittaa suoraan oppimiseen ja sinun ei tarvitse viettää tutorointituntejasi menetelmiin, jotka eivät toimi.

Toinen tarjoamamme arviointi seuraa opiskelijan edistymistä. Kalifornian opetusministeriö on hyväksynyt tämän testin, ja se mittaa sijoittelua useissa aiheissa. Tämän testin suorittaminen kestää 3 tutorointituntia* ja antaa meille tiedot, joita tarvitsemme aloittaaksemme tutoroinnin oikeassa paikassa. Tämä testi on ensisijaisesti opiskelijoille k-12.

Kuinka paljon tutorointi maksaa?

Suunnitelmamme maksavat vain pari sataa dollaria kuukaudessa. Meillä on erilaisia paketteja, joissa on eri määrä istuntoja. Mitä enemmän istuntoja ostat, sitä pienempi hinta on istuntoa kohden. Istunnot eivät koskaan vanhene, ja niitä voidaan käyttää mihin tahansa aiheeseen.

Onko teillä mitään takuita?

Pyrimme tekemään parhaan mahdollisen opiskelija-ohjaajan ottelun. Uskomme, että näet edistymisen ensimmäisen istunnon jälkeen. Jos et ole milloin tahansa täysin tyytyväinen ohjaajaasi, lähetämme sinulle uuden ohjaajan maksutta. Jos ensimmäisen istunnon jälkeen et ole täysin tyytyväinen, lähetämme hyvityksen ilman kysymyksiä.

Missä toimistosi sijaitsevat?

Voit rentoutua tietäen, että lähetämme tutorejamme sinulle. Varmistamme, että kaikki ohjaus tapahtuu turvallisessa, ammattimaisessa ja ystävällisessä ympäristössä. Olemme joustavia ja pystymme vastaamaan moniin tarpeisiin, mukaan lukien oppimisvaikeudet, aikatauluristiriidat, ja rahakysymykset.

Ota yhteyttä suoraan osoitteeseen info@tutortutor.org

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *