cafe tarina tapiola

By | 24 syyskuun, 2023

Café Tarina Tapiola: Tapiolan oman tarinallisesti inspiroivan kahvilan upea tarjonta

Tapiolan ostoskeskuksen ytimessä sijaitseva Café Tarina Tapiola on paikallisen yhteisön suosikki. Tämä kirjallisuuteen ja tarinoihin inspiroitunut kahvila tarjoaa asiakkailleen paitsi herkulliset kahvilatuotteet, myös ainutlaatuisen ja lämpimän tunnelman.

Kahvilan omistaja Jaana Ranta on taustaltaan koulutukseltaan kirjastonhoitaja, joten tarinat ja kirjallisuus ovat aina olleet lähellä hänen sydäntään. Ranta halusi luoda kahvilan, joka tarjoaisi enemmän kuin pelkästään hyvää kahvia. Café Tarinassa yhdistyvät kulttuuri, taide ja herkulliset maut, ja kahvila tarjoaa paikan niin kirjojen ystäville kuin niille, jotka etsivät inspiroivaa ympäristöä työskentelyyn.

Café Tarinan sisustus on viihtyisä ja monipuolinen. Useat kirjahyllyt täyttyvät kirjoista, ja asiakkaat voivat lukea niitä ilmaiseksi paikan päällä tai lainata mukaansa. Kahvilan seiniä koristavat myös erilaiset käsityöläisten teokset, mikä antaa tilalle persoonallista ilmettä. Täällä asiakkaat voivat tuntea itsensä pian osaksi tarinaa.

Kahvilan tarjoama ruokavalikoima on yhtä monipuolinen kuin sen sisustuskin. Aamiaiseen voi valita esimerkiksi ravitsevan smoothie bowlin, rukiiset voileivät tai tuoreet croissantit. Lounasaikaan tarjolla on erilaisia salaatteja, keittoja ja lämpimiä ruokia. Päivän päätteeksi voi nautiskella herkullisia leivoksia tai lasillisen viiniä kahvilan laajasta juomavalikoimasta.

Yksi Café Tarinan suosituimmista tarjoiluista on kuitenkin sen laadukas kahvi. Kahvila tarjoaa asiakkailleen erilaisia kahvijuomia, kuten cappuccinoa, lattea ja espressoa, joita voi nauttia kahvilan rauhassa tai ottaa mukaan. Laadukkaat kahvipavut tulevat suomalaisilta pienpaahtimoilta, joten maku on taatusti intensiivinen ja aromikas.

Café Tarinan suosio ei rajoitu pelkästään sen tarjontaan, vaan myös kahvilan järjestämät tapahtumat houkuttelevat asiakkaita. Täällä voi osallistua esimerkiksi runoiltoihin, kirjallisuuspiireihin tai kuunnella live-musiikkia. Kahvila toivottaa myös mielellään erilaiset ryhmät tervetulleiksi järjestämään omia tapahtumiaan.

Café Tarina Tapiola on paikka, jonne voi tulla nauttimaan herkullisista makuelämyksistä, rentoutumaan hyvän kirjan äärellä tai työskentelemään inspiroivassa ympäristössä. Tämä kahvila on todella saanut aikaan jotain uniikkia Tapiolan kahvilakulttuurissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *