Auta lastasi rakentamaan siltoja seinien sijasta matematiikkaa vastaan

By | 10 helmikuun, 2024
Jos olet myös satojen vanhempien joukossa, joiden mielestä Abacus Academy on jälleen yksi valmennuskeskus lapsesi laskelmien nopeuttamiseksi ja hänen tarkkuuden lisäämiseksi, olet hyvin väärässä. Tämä akatemia on paljon enemmän kuin arvosanasäästäjä.

Se eroaa muista valmennus- ja opetuskeskuksista matematiikan opiskelijoille. Abacus-akatemian tavoitteena on lisätä matematiikkakykyä kaikkien ikäryhmien lapsille. Se uskoo lapsen henkisen matematiikan tiedekunnan täydelliseen kehitykseen. Tämän varmistamiseksi se käyttää erilaisia innovatiivisia opetustekniikoita, kuten visuaalisia opetustekniikoita, henkisiä matematiikan harjoituksia, säännöllistä apua arvioinneissa jne. Akatemia korostaa opiskelijoiden keskittymisen ja havainnoinnin parantamista.

Rahan ansaitsemisen skenaariossa valmennuskeskukset, jotka tekevät matematiikasta monimutkaisen, jotta he voivat saada enemmän opiskelijoita ja ansaita enemmän rahaa. Abacus-akatemia uskoo Stan Gudderin (joka on matematiikan professori Denverin yliopiston matematiikan laitoksella) käsitykseen matematiikasta: ”Matematiikan ydin ei ole tehdä yksinkertaisista asioista monimutkaisia, vaan tehdä monimutkaisista asioista yksinkertaisia.”

Abacus-akatemia on tähän mennessä juhlinut menestyksekkäästi matkaa olla tehokas akatemia. Tätä matkaa seurasi täysimittaiset kurssit kaikille ikäryhmille lapsille useissa maissa, kuten: Intia ja Pakistan.
A@@

katemia tarjoaa merkittävän opetusjärjestelmän, joka auttaa opiskelijoita suorittamaan aritmeettiset peruslaskelmat tarkasti ja nopeasti. Opetus keskittyy matematiikan soveltuvuuden juurruttamiseen opiskelijoille. Se ei rasita opiskelijoita arvioinneilla; pikemminkin se herättää opiskelijoissa kiinnostusta ja mieltymystä aiheesta.

Mielenkiinnolla opiskelijat nauttivat yhä enemmän matematiikan harjoittamisesta. Tämä puolestaan parantaa automaattisesti opiskelijan keskittymistä, muistivoimaa ja luovuutta. Lisäksi se tarjoaa useita muokattuja kurssirakenteita eri ikäryhmien opiskelijoiden auttamiseksi. Abacus-akatemiassa on:

Esikoulun opetussuunnitelma alle 6-vuotiaille lapsille. Esikoulun opetusohjelmassa on lähtökohtana matematiikan perusteet; peruslaskenta, lisäykset ja vähennykset.

Peruslasten opetussuunnitelma yli 6-vuotiaille ja 14-vuotiaille lapsille. Abacusissa opettajat ja ohjaajat ymmärtävät, että tässä iässä opiskelijat tutustuvat useisiin uusiin matematiikan käsitteisiin, joten he omaksuvat tasaisen ja asteittaisen lähestymistavan oppilaiden opettamiseen. Jokaiselle käsitteelle annetaan oikea aika.

Abacus ei vaadi lapsesi viettämään paljon aikaa akatemiassa. He korostavat itseopiskelun tärkeyttä ja pitävät siten vain 2 tunnin tunteja viikossa. Ilmeisesti paljon opiskelijan aikaa menee hukkaan työmatkalla valmennuksesta toiseen; mutta kun abacus-akatemiassa on vain kaksi tuntia viikossa, opiskelijat säästävät aikaa itseopiskeluun.

Rajat ylittävät opiskelijat pitävät matematiikkaa suhteellisen vaikeana aineena. Se on niin, vain siksi, että tätä radikaalia aihetta ei opeteta oikealla tavalla. Ottaen kuitenkin huomioon, että aiheella on tärkeä rooli elämässä, etkö halua lapsesi menestyvän oikealla tavalla? Jos kyllä, sitten Abacus-akatemia on paikka sinulle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *