Abacus-franchising-edunsaaja tarjoaa opiskelijoille poikkeuksellisen koulutuskokemuksen

By | 10 helmikuun, 2024
Abacus-henkinen matematiikka auttaa terävöittämään opiskelijan muistia kuten aikaisempina aikoina. Akatemian opettajat ovat ottaneet vastuun siitä, että lapsen aivot saavat säännöllisen teroituksen ja kiillotuksen.

Tiedämme, että Intia, joka on yksi varhaisimmista sivilisaatioista, on edistänyt tieteen ja taiteen kehitystä suuressa määrin. Meillä on ollut mahtavia lääketieteen ammattilaisia, tiedemiehiä, filosofeja, matemaatikkoja, kirjailijoita ja maailman taiteilijoita silloin, kun ihmiset tuskin tiesivät heistä paljoakaan. Matematiikka on aina kiinnittänyt huomiomme Arybhattista Bharti Krishna Trithaji Maharajiin, joka antoi 16 ”vedisen matematiikan” ”sutraa” 1900-luvulla. Olemme ylpeitä heistä, mutta samalla pahoillamme nykyisten sukupolvien puolesta. Mikä on syy krooniseen epäonnistumiseen tuottaa merkittäviä matematiikan opiskelijoita 2000-luvulla? Huolimatta siitä, että olemme teknisesti hyvin varustettuja, olemme tappiolla.

Ongelma on opetustekniikassa. Matematiikkaa opettavia opettajia on satoja ympäri maailmaa, mutta silti hyvin harvat opettajat ovat merkittäviä tutkijoita. Koulut ovat liian asuttuja, ja opettajien on tylsää kiinnittää asianmukaista huomiota jokaiseen lapseen. Lisäksi opettajat eivät yksinkertaisesti näytä olevan kiinnostuneita vastaamisesta opiskelijoiden kysymyksiin ja kyselyihin. Opettajien huolimattomuuden vuoksi; myös opiskelijat eivät ole kiinnostuneita aiheesta. He eivät opeta omistautuneesti eivätkä opiskelijat opiskele vilpittömästi. Siksi menetämme kykyjen tuottamista päivä päivältä. Tarvitsemme hyvän opettajaryhmän, joka on keskittynyt opettamaan matematiikkaa. Abacus-akatemia tarjoaa ammattitaitoisten tutkijoiden tiimin, joka on kokenut ja pätevä.

Abacus-henkinen matematiikka auttaa terävöittämään opiskelijan muistia kuten aikaisempina aikoina. Akatemian opettajat ovat ottaneet vastuun siitä, että lapsen aivot saavat säännöllisen teroituksen ja kiillotuksen. Abacus-henkinen matematiikka luo opiskelijoille varauksen, jotta he eivät enää menetä kaliiberiaan koulujen epäsuotuisten opiskeluolosuhteiden vuoksi. Opettajat ymmärtävät varmasti, että muistin kehittäminen tilajärjestelyssä on ratkaisevan tärkeää paitsi akateemikoille myös opiskelijan henkilökohtaiselle kehitykselle. Siksi akatemia kritisoi kaikkia ruumiillisia rangaistuksia ja ankaria motivoivia nuhteluja opiskelijoita kohtaan, pikemminkin jos hän sattuu olemaan heikko, yritetään opettaa häntä enemmän. Tämä huolehtii opiskelijan moraalista ja lisäponnisteluilla opettajat saavat oppilaiden aivot suorittamaan säännöllisiä harjoituksia ja arviointeja. Opiskelijat saavat asianmukaista huomiota ja paranevat ajan myötä.

On tunnustettu tosiasia, että rakennuksen vahvuus mitataan sen pohjalla; tästä syystä abacus India pyrkii täyttämään opiskelijan tarpeet saada selkeä käsitys ja vahva käsitys aiheesta voidakseen ylittää sen. Usein kiireinen, tiukka ja rajoitettu aikataulu ei jätä opiskelijoille tilaa selventää tai rakentaa vahvaa perustaa kussakin aiheessa. Tästä syystä useammassa kuin yhdessä oppiaineessa epäonnistuneiden opiskelijoiden määrä kasvaa nopeasti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *